کد خبر 296689
۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۶

ثبت ۲۱۲ هزار تخلف حادثه‌ساز

ثبت ۲۱۲ هزار تخلف حادثه‌ساز

سرعت و سبقت غیرمجاز و تغییر جهت‌های ناگهانی آرامش و امنیت خاطر شهروندان در معابر و بزرگراه‌ها را به مخاطره انداخته است؛ پلیس با بیان نقش مستقیم تخلفات حادثه‌ساز در افزایش احتمال وقوع تصادفات می‌گویدکه رانندگان پرخطر مشمول هیچ‌گونه ارفاق یا چشم‌پوشی نیستند.

به گزارش حیات به نقل از فارس، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور از ثبت و اعمال قانون بیش از ۲۱۲ هزار فقره تخلف حادثه‌ساز در معابر پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون خبر می‌دهد.
رانندگان متخلف علاوه بر اعمال جریمه ، مطابق مقررات با ثبت نمره منفی در سوابق گواهینامه مواجه می‌شوند. در صورت وقوع تخلف در مرحله نخست، با رسیدن مجموع نمرات به ۳۰ نمره منفی، گواهینامه راننده به مدت سه ماه ضبط می‌شود؛ در مرحله دوم با ثبت ۲۵ نمره منفی بعدی، مدت محرومیت به شش ماه افزایش می‌یابد و در مرحله سوم با ۲۰ نمره منفی دیگر، گواهینامه به صورت کامل ابطال خواهد شود.
تخلفات حادثه‌ساز از طریق سامانه‌های هوشمند ثبت تخلف و استقرار هدفمند گشت‌های محسوس و نامحسوس شناسایی و مورد رسیدگی قانونی قرار گرفته‌اند. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به الگوی وقوع تصادفات در پایتخت، برخی از مهم‌ترین تخلفات حادثه‌ساز را تجاوز از سرعت مجاز، سبقت غیرمجاز در راه‌های دوطرفه، حرکت مارپیچ، حرکت با دنده عقب در بزرگراه‌ها، عبور از چراغ قرمز و ورود خلاف جهت به معابر یک‌طرفه اعلام می‌کند.
انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha